17:00

Nässjö FF 2

Referat

Referat: Bäckseda IF - Nässjö FF 2

Efter flera tuffa cupmatcher i sommras så var det dags för första seriematchen på hösten, dagens gäster var Nässjö FF.
Bäckseda visade upp ett fint spel med ett stabilt försvarsspel och många fina anfall framåt. Efter första perioden så har vi ledning med 1-0 men känner att vi inte skapat jättemycket vassa målchanser framåt. I den andra perioden får vi mer tryck på motståndarna och lyckas göra ytterligare 3 mål. Vi känner att vi kontrollerar matchen på ett bra sätt och vi har fått en bra spelbredd där vi får ut bollarna på våra yttermittfältare. sista perioden är lik den 2.a och matchen slutar med seger med 6-0. Positivt att det är 6 olika målskyttar. En bra start på Höstsäsongen med ett fint spel som vi bygger vidare på.